Kelder (Rock Solid) - Jongerengroep                                                                                                                                                        Activiteiten >> Jeugdwerk >> Kelder

 

 

 


Rock Solid is bedoeld voor de jongeren vanaf de 1ste klas van de middelbare school t/m 15 jaar. Na de startzondag komen we maandelijks bij elkaar in de kelder. We doen samen leuke spellen die de jongeren prikkelt om het christelijk geloof te ontdekken. De verschillende thema's sluiten goed aan bij hun belevingswereld waardoor ze graag komen om elkaar te ontmoeten. We sluiten de avond af met ontspannende spellen en kletsen onder het genot van frisdrank en chips.

De data voor de Rock Solid avonden stemmen we elke keer af met de jongeren. Het is altijd op een vrijdagavond vanaf 19:30-22:00 uur. We starten het seizoen met  ‘samen aan tafel’. Ook tijdens de kerst zullen we de Rock Solid avond met een heerlijk etentje vieren. Aan het eind van het seizoen sluiten we af met een slotactiviteit.

Contactpersoon: Jikke Smith, tel. 06-405 34 010

 


LOCATIE: "De Baai" Etten-Leur (ingang Brabantlaan)