Welkom op onze site

 

 

De Baai is een veelkleurige, protestantse gemeente, die in gesprek wil zijn met andere kerken en midden in de wereld wil staan.In Etten-Leur en omliggende plaatsen willen wij een gemeenschap vormen die in haar vieren, spreken en handelen God belijdt als onze schepper die ons behoudt omdat Hij van ons houdt zoals wij dat hebben geleerd van Jezus Christus onze Heer.

Wij willen dit doen vanuit de traditie van de kerken die in 2004 samen de Protestantse Kerk in Nederland hebben gevormd.

Iedereen is van harte welkom bij onze wekelijkse kerkdiensten, die we houden in het kerkelijk centrum "De Baai".

U wordt uitgenodigd een kijkje te nemen en kennis te maken met de andere activiteiten, die binnen onze gemeente plaatsvinden.

 

VACATURE PREDIKANT (1FTE)

Wij zoeken een nieuwe predikant

Vanaf maart 2021 is in onze gemeente een vacature ontstaan vanwege het vertrek van onze predikant naar een andere gemeente.

De Baai is een veelkleurige, protestantse gemeente die in gesprek wil zijn met andere kerken en midden in de wereld wil staan. Sinds 1972 zijn wij een Samen op Weg-gemeente en zijn in 2006 in vereniging gegaan. We vormen een gemeenschap van circa 1300 geregistreerde leden waarvan een groot aantal zijn of haar talenten graag inzet binnen de kerk.

Naast Etten-Leur omvat het werkgebied van de gemeente ook de plaatsen Hoeven, Sprundel en Sint-Willebrord.

 

Wanneer u op deze link klikt treft u alle relevante informatie over de vacature en onze Protestante Gemeente aan.

 

CORONA 

In verband met de corona pandemie is het vanaf zondag 28 november 2021 weer nodig om vooraf te reserveren om de dienst bij te kunnen wonen en is er een maximum aan het aantal bezoekers. Vanaf zondag 2 januari 2022 is het zelfs voorlopig alleen mogelijk om de diensten digitaal via kerkdienstgemist.nl te volgen. Op zondag 26 december en op oudejaar zijn er helemaal geen diensten.

Als er gereserveerd kan worden moet dit via reserverenkerkdienstdebaai@gmail.com

Wel wordt iedereen dringend geadviseerd rekening met elkaar te houden en onderling fysiek contact te vermijden. Ook wordt iedereen verzocht om het voorschrift om tijdens de dienst op uw plaats  te blijven in acht te nemen.

Tijdens de dienst mag er op dit moment nog weer gezongen worden en tijdens de momenten, die we vanouds gewend waren mag er ook weer worden opgestaan.

De diensten worden elke zondag vanaf 10.00 uur via internet met geluid en beeld vanuit de Baai uitgezonden.

Zie voor andere annuleringen of wijzigingen de gemeentebrief, te vinden in de rubriek berichten

 

 

 

 

liturgisch bloemstuk Pasen 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This site tracked by OneStat.com. Get your own free web site tracker.